čtvrtek 2. června 2011

Pentax uvolní O-GPS1 add-on pro DSLRs, apeluje na astronomii ořechy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/pentax-releases-o-gps1-add-on-for-dslrs-appeals-to-astronomy-nu/:
Pentax je Optio WG-1 GPS point-and-shoot spokojeni geotaggers po vybalení z krabice, ale majitelé jeho K-5, Kr a 645D DSLRs musel spokojit s třetí stranou-taggers jako PhotoTrackr nebo Eye-Fi . Nový hotshoe-nasedl na O-GPS1 modul opravy, které dohled záznam zeměpisné šířky, délky, výšky, koordinovaný světový čas a úhel záběru. Každodenní patentky mohli najít další hotshoe přílohu těžkopádný, ale astro-fotografii nadšenci by klidně mohl být lákán zařízení zajímavé "ASTROTRACER" funkce. To vám pomůže mít jasnější snímky nebeských těles pomocí in-vestavěné senzory pro výpočet hvězdy pohyb a pak zaměstnávat fotoaparátu Shake Reduction systému kompenzovat. Zní to chytrý, ale třeba upozornit: tento modul je určen pouze pro Pentax DSLRs - a pouze za velmi specifických modelů na to. Získáte plnou funkčnost s K-5 a Kr kamery, a geotagging (bez ASTROTRACER) s 645D. Jo, a musíte se ujistit firmwaru je up-to-data. Peer pozorně, že objektiv a uvidíte O-GPS1 okruh na přistání července za cenu 250 USD.

[Díky, Iddo]

Pentax uvolní O-GPS1 add-on pro DSLRs, apeluje na astronomii ořechy původně objevila na Engadget na Čt. 02.06.2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Megapixel | zdroje Pentax | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat