čtvrtek 2. června 2011

FaceNiff dělá Facebooku hackování přenosný, jedno-kohoutek záležitost (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/faceniff-makes-facebook-hacking-a-portable-one-tap-affair-vide/:
FaceNiff
Pamatovat Firesheep ? No, cookie chytnout Firefox má nyní více přenosných bratrance jménem FaceNiff. Tato aplikace Android poslouchá v sítích WiFi (dokonce i ty, zašifrované pomocí WEP, WPA nebo WPA2) a nechá vás hop na účtech někdo sdílení bezdrátové připojení s vámi. Právě teď to funguje s Facebook, Twitter, YouTube, a Nasza Klasa-(polský klon Facebooku), ale vývojář Bartosz Ponurkiewicz slibuje více se blíží. Budete muset být zakořeněn spustit FaceNiff - naštěstí jsme měli takové zařízení, kterým se kolem a dal kohoutek-na-hack app vyzkoušet. Během 30 sekund ji označila účet na Facebooku jsme měli otevřeno na našem notebooku a měl nás vystavením aktualizací z telefonu. Alespoň s Firesheep jste musel sednout a otevřít notebook, nyní můžete unést Twitter profilů, jak jste si procházku do Starbucks a bude to jen vypadat jako jsi odeslání textové zprávy (ale to byste to dělat .. . byste?). Ještě jeden obrázek a video se po přestávce.

Pokračovat ve čtení FaceNiff dělá Facebooku hackování přenosný, jedno-kohoutek záležitost (video)

FaceNiff dělá Facebooku hackování přenosný, jedno-kohoutek záležitost (video) se původně objevila na Engadget na Čt. 02.06.2011 02:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FaceNiff | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat