čtvrtek 2. června 2011

Sony začne plné obnovení jeho PSN a Qriocity služby (update: v přímém přenosu v Londýně)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-begins-full-restoration-of-its-psn-and-qriocity-services/:
Může to být pravda? Sony je zabezpečení noční můra konečně za námi? Se zdá být. V úterý, Sony slíbil úplné obnovení své PlayStation Network a Qriocity služeb v Americe, Evropě a Asie (kromě Japonska, Hong Kong a Jižní Korea), do konce týdne. Nyní Sony je prohlašovat, že dnes je den pro úplné obnovení s podrobnostmi o jeho " Vítejte zpátky "balíček bude oznámen z každého regionu. PlayStation Store je již s "obrovskou lineup" nových her, dema, add-ons, témata, avatary a videa spolu s aktualizovaným Playstation Plus . Hej, podívejte se na světlé straně Sony, i když jste ztratili důvěru milionů zákazníků, alespoň teď jsou si vědomi svého Qriocity služby . Celou tiskovou zprávu po přestávce.

Aktualizace: Pracovní pokuta pro nás z Londýna. Jsme přihlášeni do PSN bez problémů a podařilo se mu oheň Black Ops multiplayer.

Pokračovat ve čtení Sony začíná úplné obnovení jeho PSN a Qriocity služby (update: v přímém přenosu v Londýně)

Sony začne plné obnovení jeho PSN a Qriocity služby (update: v přímém přenosu v Londýně) se původně objevila na Engadget na čt. 02.06.2011 00:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat