středa 1. června 2011

SlingPlayer pro Google TV škádlil na video, beta program otevírá brzy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/slingplayer-for-google-tv-teased-on-video-beta-program-opens-up/:

Máme náznak touhy závěsu, aby uživatelé mohli chytit své video streamy přímo na televizi bez krabice během CES 2010, a teď je tu video společnosti chlubit svou SlingPlayer pro připojená zařízení app na Google TV. Chytili jsme aa náhled na veletrhu CES letos , ale zájem o Slingbox vlastníků (SOLO a PRO-HD boxů jen, stejně jako mobilní aplikace ), se mohou přihlásit na nadcházející beta na odkaz níže. Nejzajímavější vývoj však je, že se zdá, že web aplikace, a pravděpodobně běží na Flash. To znamená, že Hodit nebudou muset čekat na Android Market se otevřít na Google TV valit se na to, a to by mohlo umožnit snadné portování na jiné platformy embedded TV s prohlížečem, který podporuje Flash, jako je Samsung Smart Hub . Také neztratil v okamžiku, kdy je schopnost pro Google TV ukázat nějaký potenciál, protože je zoufale potřebuje pro seznam věcí, které to skutečně může udělat dobře sbírat více pozornosti, než je seznam věcí, které je blokováno dělá .

SlingPlayer pro Google TV škádlil na video, beta program otevírá brzy původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 18:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SlingPlayer pro Google beta TV , YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat