středa 1. června 2011

ICE Počítač ukazuje Trojice modulární koncepce tablet, je za 1. čtvrtletí 2012 vydání (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/ice-computer-shows-off-trinity-modular-tablet-concept-aims-for/:
První ASUS Padfone , pak CMIT TransPhone , a teď třetiny telefon-docking tablet, ale s trochou koření navíc. Naše nejnovější contender pochází z Tchaj-wanu-založené startu daboval ICE počítače, který právě oznámil své partnerství s ECS přes jeho pojetí Trojice, mobilní displej, který umožňuje ukotvit buď PC modul nebo smartphone (ne nutně iPhone, natož iPhone 5, jak je hlášeno v některých místech; figuríny jen pro show a pohodlí). Z naší rychlé chat s manažerem produktu ICE Jaryson Wu, jsme se dozvěděli, že společnost pracuje na tomto projektu pro docela nějaký čas, i když IKE ASUS a CMIT, ICE rovněž postrádal funkční prototyp, aby nám ukázal.

Takže myšlenka je jednoduchá: snímek v PC modul nebo telefon dle vašeho výběru, a máme pro vás plně funkční dotykovým displejem, který má tablet aktualizace jádra - to je jedno klíště za šetrnost k životnímu prostředí, a další zaškrtněte potenciálně silnější upgrade. Ale to není to, jak ICE může také hodit porty USB 3.0, další vnitřní paměti, a dokonce i ventilátor uvnitř Trojice tablet, ale to bude záviset na potřebách klientů '. Jaryson uvedl, že neexistují žádné plány na spuštění produkty v rámci spuštění vlastní značky, ani se to bude vyvíjet svůj vlastní telefon jít s add-on v dohledné době - ​​budeme muset počkat a uvidíme, co to bude dodat v prvním čtvrtletí roku 2012. Video interview po přestávce.

[Díky, @ Stagueve ]

Pokračovat ve čtení ICE počítač ukazuje Trojice modulární

Žádné komentáře:

Okomentovat