středa 1. června 2011

Nebezpečí je kultovní Hiptop mizí / Sidekick je tady k pobytu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/dangers-iconic-hiptop-fades-away-the-sidekick-is-here-to-stay/:
Na přelomu tisíciletí, tři muži se tvořil Nebezpečí Incorporated, která pokračoval vytvořit smartphone perfektně umístěné pro jeho čas. Ti muži nakonec likvidaci na Google ... po jednom z nich založil Android . Ale co se stalo s T-Mobile Sidekick, jejich stylové otočný telefon? Po proslulý život naplněný slávou , štěstí a selhání , Hiptop splnila svůj konec dnes. Dnes, Microsoft a T-Mobile bude vypnut Nebezpečí servery pro dobré , přičemž stávající telefony bez push e-mail a cloud služeb, které kdysi dělal je nezbytná pro dospívající, doplnění a podnikatele, kteří používali je den co den - opuštění Android-poháněl Sidekick 4G na ventilátor zbývající uhlíky značky. Přidejte se k nám po přestávce na krátké video, oslava je pop kultura nebezpečí jevu, a hlava dále nad až Geekwire na krátkou historii kultovní zařízení. Nyní, omluvte nás, máme trochu vody v našem oku.

Pokračovat ve čtení Nebezpečí ikonické Hiptop mizí / Sidekick je tady k pobytu

Nebezpečí je kultovní Hiptop mizí / Sidekick je tady k pobytu původně objevila na Engadget na út. 31 květen 2011 17:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat