středa 1. června 2011

BMW, Porsche, jiní oznamuje podporu pro síťování HomePlug je EV spec

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:
HomePlug Powerline aliance už chce postroje vaší domácnosti k internetu, a to může brzy rozšířit svůj dosah do garáže, stejně. Na Computex dnes společnost oznámila, že Audi, BMW, Daimler, Porsche a Volkswagen se všichni shodli na podporu svého HomePlug zelené PHY (GP), technologie jejich EV nabíjecí rozhraní výběru. Specifikace sítí by umožnilo auto na elektrický pohon vlastníky, aby propojily své plug-iny na Smart Grid přes stejné porty slouží k nabíjení jejich baterie, otevírání nových, Powerline-založené možnosti. Jakmile bude vaše EV háčky do sítě, může být schopen provádět systém kontroly v real-time, například, nebo poskytnout okamžitou zpětnou vazbu na výkon nebo stav baterie. Nízkým výkonem GP spec bude interoperabilní s nadcházející HomePlug AV2 spec , i když to stále ještě není jasné, kdy můžeme očekávat, že v Německu automobilky začlenit do výroby. Zip minulosti přestávka na plný PR.

Pokračovat ve čtení BMW, Porsche, jiní oznamuje podporu pro to EV sítí HomePlug spec

BMW, Porsche, jiní oznamuje podporu pro to EV sítí HomePlug spec původně objevila na Engadget na St. 01.06.2011 14:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat