středa 1. června 2011

Lodsys hity DEVS se soud, 1.000 dolarů nabídky, a 1.000 slova výmluvného prózy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/lodsys-hits-devs-with-lawsuit-1-000-offer-and-1-000-words-of/:
Vy jste nemocní z jednání z Lodsys ? Víme, že vývojáři jsou, ale spíše otevřený patent troll se na to znovu, bít blog bránit své dobré jméno. Skryté mezi dnešními příspěvky, je oznámení, že firma podniká další kroky s jeho obvinění, podání žaloby proti některým z vývojářů to cílené a dříve, si to, obviňovat Apple. Vysvětluje: "Lodsys rozhodla přesunout své spory načasování na dřívější datum než bylo původně plánováno, v reakci na hrozbu Apple, aby byla zachována její právní možnosti." Nejsme si jisti, který vývojáři jsou zaměřeny tímto oblek, konkrétně, ale firma přislíbila 1.000 dolarů platbu každého dev, "pokud se ukáže, že do oblasti působnosti stávajících Apple licenčních práv platí pro plně licenci, kterou s ohledem na náš požadavek týkajících se vašich aplikací na Apple IOS. " Vývojáři mohou být v pokušení utrácet, že slíbil dar na i-zaslouženou dovolenou (nebo konference WWDC pass ), ale s vrstvami LLCs ochrany člověka za oponou v Lodsys, nebyli bychom být překvapeni, že firma zmizela dříve, než kdokoliv vidí cent (nebo 99) platby. Bohužel se zdá, že sága pokračuje, takže pokud jste měli dost patent troll, neváhejte si zbytek našeho obsahu, Lodsys zdarma .

[Díky, Andrew]

Lodsys hity DEVS se soud, 1000 dolar nabídky, a 1,000 slova výmluvného prózy původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 18:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lodsys | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat