středa 1. června 2011

Roku přináší příležitostné hraní na své platformě internetové televize začíná Ptáci Angry letos v létě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/roku-brings-casual-gaming-to-its-internet-tv-platform-starting/:
Roku je řada boxy mají za sebou dlouhou cestu byly použity pouze k potoku Netflix, a nyní společnost oznámila plán, aby své nadání k příležitostnému hraní her. Přirozeně, první app z brány letos v létě bude velmi populární a stále všudypřítomné Angry Ptáci . Tam není mnoho detailů zatím k dispozici, a zatímco my jsme řekli herní zážitek bude k dispozici nový hráč zahajuje letos v létě, zda stávající hardware Roku dostat nějakou herní akce zbývá být viděn. Roku CEO Anthony Dřevo je velmi nadšeni společnosti herní vyhlídky slovy: "Stejně jako jsme byli první, aby Netflix, aby proud okamžitě k televizoru, máme v úmyslu být katalyzátorem pro transformaci způsobu, jakým lidé hrají hry pro volný čas-počínaje Ptáci Angry- na největší obrazovce v domácnosti ". I když nebudeme sázet proti povýšeného média streamer výrobce, může to být trochu tvrdší soutěžit s Xbox 360, PS3 a bez ohledu na Nintendo má své pouzdro na jejich rodné půdě.

Pokračovat ve čtení Roku přináší příležitostné hraní na své televizní platformu internet začíná Ptáci Angry letos v létě

Roku přináší příležitostné hraní na své televizní platformu internet začíná Ptáci Angry letos v létě původně objevila na Engadget na st. 01.06.2011 01:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat