středa 1. června 2011

Roboti mistr jemné umění žonglování, přípravka pro klaunské vysoké škole (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/robots-master-delicate-art-of-juggling-prep-for-clown-college/:

Žonglování Bot

Nesmí být předstižen jejich létání bratranci , některé méně pohyblivé roboty berou na výzvu žonglování. Po přestávce najdete pár videí, včetně jednoho představovat tvorbu z České technický institut v Praze, které mohou spustit pěti míči mezi jeho dvěma "rukama" s asistentem vysokorychlostní sledování kamerou. Další klip hvězdy "Blind Kejklíř," poněkud impozantní stroj, který nemá čidla nebo kamery. Místo toho spoléhá na mechanické zpětné vazby a některé módní matematiky pro ovládání trajektorie míče a udržet ji ve vzduchu. Blind Kejklíř debutoval v roce 2009, ale tvůrci Philipp Reist a Raffaello D'Andrea představil zajímavý vráskám pro verzi 2.0 otočením celou věc do kyvadla, které přihrává sám. Je zřejmé, že dalším krokem je obličej barvy a červené, pěna nosy - přináší naše největší postel-smáčení noční děsy k životu.

Pokračovat ve čtení Roboti mistr jemné umění žonglování, přípravka pro klaunské vysoké škole (video)

Roboti mistr jemné umění žonglování, přípravka pro klaunské vysoké škole (video) původně objevila na Engadget na st. 01.06.2011 01:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE Spectrum | zdroje Blind Kejklíř , český technický institut v Praze | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat