středa 1. června 2011

Hulu, Miramax zabývat prostředky Netflix, Hulu Plus jak přidat Pulp Fiction a více začíná dnes

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Podle blogu a tisková zpráva (po přestávce) Hulu je přinášet Miramax filmy na jeho bezplatné a placené Hulu Plus služby. To je také stejný den se zabývají Miramax kopy v Netflix , tak jak právě přidali pozoruhodných filmů, včetně Úředníci, Swingers, Basquiat, Vrána a Reservoir Dogs. Miramax filmy na Hulu Plus jsou uvedeny ad-free a v HD, stejně jako na Netflix Pozor Okamžitě, a oba vypadají, že má stejný výběr k dispozici, ačkoli jeden negativní vedlejší účinek parity je, že ani má volitelný skrytých titulků pro streamování z některého z ně. Jediný rozdíl tak daleko? Brzy bude Hulu nabídne rotace 15 filmů Miramax za měsíc přes Hulu.com pro reklamu-podporoval prohlížení. Zatímco jsme si jisti, že někteří budou čekat na Miramax do práce prostřednictvím svých Blu-ray vydání nevyřízených (CEO Mike Lang je na něm , i když jsme stále ještě nemají datum Pulp Fiction ), je dobré vidět najednou katalogu, který byl zavřený kvůli studiu té doby, než prodej náhle dostupné prostřednictvím tolik prodejen.

Pokračovat ve čtení Hulu, Miramax zabývat prostředky Netflix, Hulu Plus jak přidat Pulp Fiction a více začíná dnes

Hulu, Miramax zabývat prostředky Netflix, Hulu Plus jak přidat Pulp Fiction a více začíná dnes původně objevila na Engadget na st. 01.06.2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hulu Blog , Miramax Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat