pátek 6. května 2011

Sony nabízí bezplatné Debix identifikovat ochrana proti krádeži pro PSN a Qriocity hack obětí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/sony-offers-free-debix-identify-theft-protection-for-psn-and-qri/:
Sony "Welcome Back" balíček svobodného softwaru a PlayStation Plus předplatné bylo pěkné gesto, ale to vám nepomůže, pokud vaše kreditní kartu, dostane podvodně účtovány v důsledku sítě PlayStation debaklu . To však je přesně to, co je pro Debix. Sony oznámila, že bude poskytovat bezplatnou jeden-rok předplatné Debix je "AllClear ID Plus" ochranu krádeže identity služby všem PlayStation Network a Qriocity držitele účtů ve Spojených státech, která se pokusí chránit vaše osobní údaje před újmou, jak sledování známý trestné činnosti, pro své soukromé znaků, které poskytují až 1 milion dolarů na pojištění krádeže ID krytí. My jsme nikdy nepoužívali Debix, takže nemůžeme ručit za její spolehlivost, a to zejména na plán sice nevypadá zas až tak komplexní jako jeden Debix nabízí stálé zákazníky za 10 dolarů měsíčně. Stále, někteří klid je sakra hodně lepší než nic, takže si myslíme, že by mohly přijmout Sony se na jeho nabídku a přihlásit se do 18.června termínu. Pokud chcete k nám připojit, měli byste najít aktivační kód do vaší poštovní schránky před dlouho.

Sony nabízí bezplatné Debix identifikovat ochrana proti krádeži pro PSN a Qriocity hack obětí původně objevila na Engadget na Čt. 05.5.2011 22:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PlayStation.Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat