pátek 6. května 2011

Samsung Infuzi aplikujte 4G hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/samsung-infuse-4g-hands-on/:
Viděli jsme ho vypnut a měl ji houpal před námi a nyní, čtyři měsíce po jeho uvedení na trh jsme konečně měli možnost hrát s reálným, pracovní Samsung Infuzi aplikujte 4G . Tento 4,5-palcový superphone - největší Sammy má-li se na datum - cítí překvapivě lehký v rukou, i přes jeho šířku. To je z velké části díky jeho crazy-tenký 8,99 mm profil, spolu s jemně texturované zadek. Super Plus AMOLED displej, který slibuje, že bude jasnější než Super AMOLED, stejně jako snazší zobrazení na přímém slunečním světle, je prostě ohromující. Byli jsme vážně dojem poutavý barvy a hluboké odstíny černé, i když to venku test bude muset počkat na další den.

Blaženě, Samsung umožňuje ty zářivé barvy mluví samy za sebe - to naložené telefon s akciemi Android 2.2 a zdržel zatěžování to s jeho TouchWiz UI. Sluchátko balení jedno - ne dual - core 1.2GHz procesor, ale nebudete oznámení nebo jedno, kolik jader to má, pokud jste benchmark narkoman - telefon spouštění aplikací rázně, zatímco dotykový displej je citlivý a vždy přesný. Všimli jsme si ani jedna zpoždění, jak jsme udeřil mezi sedm domovské obrazovky a tři aplikace stránkách. Když už mluvíme o rychlosti, je to AT & T je první přístroj slíbit maximální rychlostí 21 Mbps . Samsung se konala tisková konference v New Yorku, restaurace, město se slabším příjmem signálu, bohužel, a my máme pocit, že plazí sazby jsme zaznamenali pryč-kamera, nedělej to telefon spravedlnosti. Jsme chůze odsud s jedním z těchto špatných chlapců, a my jsme naladěni, aby plně dát prostřednictvím svých kroků v průběhu několika příštích dnů. Vrátíme se s in-hloubkové přezkoumání, ale do té doby mají houser na galerii close-up záběry níže.

Samsung Infuzi aplikujte 4G hands-o původně objevila na Engadget na Čt. 05.05.2011 17:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | &

Žádné komentáře:

Okomentovat