pátek 6. května 2011

Google Earth dostane optimalizovány pro Honeycomb tablets, interiérové ​​fotografie hit Mapy Google příští týden

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/google-earth-gets-optimized-for-honeycomb-tablets-interior-phot/:
Tam smět byli mírný nedostatek Honeycomb-optimalizované aplikace jít spolu s prvním kolem tablets, ale věci se nyní začínají vyzvednout trochu , a Google je nyní vyplněn ještě jeden rozdíl sám. Je to právě vydala Honeycomb-optimalizovanou verzi aplikace Google Earth , která přináší podporu pro plně texturované 3D budovy, které si můžete prohlédnout z úrovně ulice, stejně jako novou akci bar na vrcholu, které umožňuje přechod mezi vrstvami a další možnosti. A co víc, Google má také nyní oznámila, že její nový obchodní Fotografie funkce pro Mapy Google (Místa, konkrétně), začne valit ven příští týden, který nabízí to, co je skutečně Street View pro vnitřní obchodů a dalších objektů - se povolení majitele, Samozřejmě. Hlava na minulost přestávka na demonstraci toho, jak to bude fungovat.

Pokračovat ve čtení Google Earth dostane optimalizovány pro Honeycomb tablets, interiérové ​​fotografie hit Mapy Google příští týden

Google Earth dostane optimalizovány pro Honeycomb tablets, interiérové ​​fotografie hit Mapy Google příští týden se původně objevila na Engadget na čt. 5.5.2011 18:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Google Blog , Android Market | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat