pátek 6. května 2011

Jaderná fúze startu dostane Jeff Bezos podporu, nebude svržení bomby žádné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/nuclear-fusion-startup-gets-jeff-bezos-backing-wont-be-droppin/:
Zde je fráze jsme nikdy když jsme si naprostý: Bezos je bomba! Dobře, tak možná nuke odkaz není zrovna vhodné zde, vzhledem Jeff Bezos je vlastně podpora společnosti, která se snaží vytvořit levné energie prostřednictvím jaderné fúze , ale nemohli jsme odolat. Obecné Fusion, spuštění jaderné fúze, vydal prohlášení, dnes řekl, že dokončila 19,5 milionů dolarů kolo financování, které zahrnovaly podporu ze strany zřizovatele Amazon Bezos expedice. Podle internetových stránkách společnosti, General Fusion přístup k vytváření "bezpečné a bohaté" energie využívá koncept vytvořil asi před 30 lety s názvem "magnetické cíl fúze", a očekává, že uvádění na trh jeho proces by mohl přijít ještě před koncem tohoto desetiletí. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Jaderná fúze startu dostane Jeff Bezos podporu, nebude svržení bomby žádné

Jaderná fúze startu dostane Jeff Bezos podporu, nebude žádný pád bomby původně objevila na Engadget na čt. 05.05.2011 20:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Obecné Fusion | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat