pátek 6. května 2011

App recenzi: Planetární pro IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
IPAD hudební přehrávač se příliš nezměnila od svého debutu, a na rozdíl od svého protějšku desktop, to také postrádá vestavěný hudební vizualizace pro vaše fascinace. Naštěstí pro lidi, kteří hledají způsoby, jak okořenit svůj IPAD hudební zážitek, máte nyní novou možnost: Planetární tím, že Bloom Studio. Jak můžete říct, jménem a snímku výše, to, co zde máme, je vizuálně přesvědčivé app pro objevování vašeho tablet hudební knihovny. Je to velmi jednoduché: každý umělec nebo skupina je zobrazen jako hvězdy, obklopené alba v podobě obíhání planet, a pak máte jednotlivé stopy zobrazen jako měsíce obíhající každé album.

Během přehrávání, každou stopu za sebou zanechává stopu na jeho oběžné dráze, která indikuje jeho hracího času, když můžete schovat na oběžné dráze linky (a štítky), pokud je příliš rušivě. Chcete-li vybrat jiné alb nebo umělců, staré dobré špetka-k-zoom nebo jednoduché klepnutí na jiné 3D objekty vás přesune mezi měsíci a souhvězdí, nebo můžete jednoduše klepněte na tlačítko na spodní straně-centrum tlačítko pro skok rovnou do písmene voliče pro umělce. Je zřejmé, že bývalý je více zábavy během prvních několika hodin, ale po chvíli jsme se ocitli raději rychlejší možnost přeskočit měkký animace. Hlava kolem přestávka na naši plnou dojmu a demo video.

Pokračovat ve čtení App recenzi: Planetární pro IPAD

App recenzi: Planetární pro IPAD původně objevila na Engadget na Pá. 06.05.2011 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes , Bloom Studio | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat