pátek 6. května 2011

Detektory kovů a smartphony udělat krásné, moje-sniffingu hudbu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/metal-detectors-and-smartphones-make-beautiful-mine-sniffing-mu/:
PETALS
Harvard vědci si vzali na smartphone detektor kovu vytvořit PETALS, nízkonákladová způsob, jak zlepšit můj detekci ve třetině-země světa. Tradičně, vyhledávání pozemních min je nutné pečlivě trénované ucho rozlišit smrtící výbušniny od, řekněme, může. Tento nový systém odstraňuje některé dohady, že mapování pípnutí na obrazovce mobilního telefonu, vytváří siluetu, co je pod povrchem. Podobné výsledky byly provedeny pomocí akustické senzory, ale tak daleko, že jsem byl zařazen na výzkumné projekty a které by zřejmě bylo příliš drahé pro použití tam, kde jsme jich nejvíce zapotřebí. Nejen, že jednoduchost PETALS (což je zkratka pro vzor vylepšení nástroje pro pomoc pozemní miny Sensing), aby bylo levné a snadné nasazení, ale v testech nováček de-horníci byli schopni zlepšit jejich výkon o 80 procent - to je nejméně Několik méně statečných filantropové děje "boom" v této oblasti.

Detektory kovů a smartphony udělat krásné, moje-čichání hudbu spolu se původně objevila na Engadget na čt. 05.05.2011 21:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje Harvard list | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat