pátek 6. května 2011

Lenovo-financovaný eBox herní konzole přejmenoval ISEC, stále se nemůže zbavit Kinect srovnání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/lenovo-funded-ebox-gaming-console-renamed-isec-still-cant-shak/:
Pokrytí je eBox Eedoo dosud z velké části zaměřena na čínsko-pouze herní konzole je podobnost je Kinect Microsoft . Možná, že se snaží posun ve vnímání, systém tento týden byl znovu na svět jako Apple-esque ISEC - to je zkratka pro "Sport zábavní centrum," zdůrazňuje jeho výkon-orientovaný přístup k hraní her, se bojová umění, skateboardingu, a dobré staromódní monstrum boj tituly, které již byly demoed. Konzole bude rovněž podporovat bezdrátové ovladače nějakého druhu, pro ty nemocné ze všech, které tíživý cvičení. Po počátečním prodlení , ISEC je nastaven na hit Číny na nějakém místě v druhé polovině tohoto roku, když společnost žádné mezinárodní prodejní plán - alespoň dokud se pohybují jeden milion jednotek na domácím trhu. V současné době, ISEC nemá moc oficiální soutěž, protože Wii, Xbox a PS3 nejsou legálně k dispozici v Číně, i když jsme řekli, že oni také ne příliš těžké dostat své ruce na - pro ty, kteří stále používají ruce k věci.

Lenovo-financovaný eBox herní konzole přejmenoval ISEC, stále se nemůže zbavit Kinect srovnání původně objevila na Engadget na Pá. 06.5.2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PCWorld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat