pátek 6. května 2011

Xerox Business v mozku uvolňuje vaší schránky od nepříjemných spolupracovníky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/xeroxs-business-of-your-brain-liberates-your-inbox-from-annoyin/:
Pokud pracujete v kanceláři, šance jsou že je schránka plná průzkumů Oscara, dětské obrázky, fantasy fotbalové tipy a různých dalších překážek, které stojí v cestě dokončení se těchto TPS zprávy. Díky Obchodní společnosti Xerox v mozku, si můžete konečně řešit otázku z pasivní agresivní pohodlí si vlastní poštovní schránky. Zdarma Microsoft Outlook plugin vám vědět, kdo je postřikování v těch vykřičníků a hesla, na e-mail, který posílá nejdelší zprávy, a které jsou odesílatelů ztrácíš čas s e-maily, že stačí říct "děkuji". Je to hezký začátek, ale myslíme si, že budeme trvat na verzi Premium, který bude každý odpálit panenku Troll do 50-noha poloměru. Teď zpátky do práce - jakmile jste hotovi odhlašování video a PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Xerox Business v mozku uvolňuje vaší schránky od nepříjemných spolupracovníky

Xerox Business v mozku uvolňuje vaší schránky od nepříjemných spolupracovníky původně objevila na Engadget na pá. 06.05.2011 01:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Obchodní mozku | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat