pondělí 25. dubna 2011

Panasonic Gyutto e-kolo má pokoj pro dva, vlastně i tři

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/panasonics-gyutto-e-bike-has-room-for-two-actually-even-thre/:
Dobře, tak pic ukazuje pouze jedno dítě místo v této nové síly-asistované kolo značky Panasonic, ale návrháři počítat vám vejde ještě jeden na zadní straně. Je to jen Gyutto a balíčky některé šikovné technologie, aby bylo bezpečné pro trio. Pro začátek, aby se zabránilo kole kácet, když se park, stojánek aktivuje zámek na řidítka, takže přední kolo pevné. A aby vám cestování ve správném směru do prudkého kopce, 8AH lithium-iontová baterie poskytuje některé high-točivý moment posilovačem, dobré pro 36 km na jedno nabití - lepší než někteří jiní . Když už mluvíme o strmé, bude cena pracovat kolem 1.780 dolar (včetně dvou dětských sedaček), když je kolo propuštěn v Japonsku 23. května. Stejné peníze dostanete verze Mini s menšími (20-palcová) kola. Je to hodně vynaložit na pár nevděčný Rugrats, ale alespoň nebudete muset čerpadlo ty pedály tak těžké.

Panasonic Gyutto e-kolo má pokoj pro dva, vlastně i tři původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 07:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tech-On! | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat