pondělí 25. dubna 2011

Inhabitat Týdne v zelené: solární panel silnice, plovoucí golf, a 2,564.8 MPG závodní auto

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/inhabitats-week-in-green-solar-panel-roads-floating-golf-and/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Stavební technologie má obrovskou podporu tento týden Inhabitat informoval o nový typ graphene super papír , který je 10 krát pevnější než ocel a šestkrát jako světlo. Také jsme se podívat na několik pozoruhodných nových projektů v oblasti infrastruktury vyskakování po celém světě - od soběstačný plovoucí golfové hřiště na Maledivách, aby se lesknoucí v Londýně nový vůz systém kabel , do Nizozemska 'plán přeplňovaný jeho vozovek se solárními panely .

Když už mluvíme o horký asfalt, tento týden ultra-efektivní Alerion závodní auto prorazila trasu na Shell Eco-Marathon, dosahovat v neuvěřitelném 2,564.8 mil na galon. Mezitím Fisker oznámila, že její sexy elektrický sedan Karma bude vyrazit na cestu letos v létě, a my jsme byli překvapeni, když slyším, že Marcelo da Luz byl donucen stáhnout své sluneční-poháněl X 1 vůz přes Ontario kvůli silniční předpisy. New York autosalonu také rozjíždí výbuch tento týden Lexus představila svůj next-gen LF-Gh koncept hybridní Porsche a válí 911 GTR 3 v colorway Facebooku, který má hodně "líbí".

Nakonec jsme se podívali na několik futuristické příklad nositelná technologie v tomto týdnu, včetně pár RoboCop-jako brýle , které jsou schopné skenování 400 tváří za sekundu při veřejných akcích. Také jsme vám přinesl skvělý LED batoh , který umožňuje cyklistům vysílají signály pro řidiče, znečištění-odhalování t-košile , a hodiny, které říká, čas pletení nový šátek každý rok .

Inhabitat Týdne v zelené: solární panel silnice, plovoucí golf, a 2,564.8 MPG závodní auto původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 21:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat