pondělí 25. dubna 2011

T-Mobile G2x dostat perníku 'dřív, než byste čekali,' nesmí být quad-band telefon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/t-mobile-g2x-getting-gingerbread-sooner-than-youd-expect-may/:
Zjistili jsme, že T-Mobile G2x za klenot mezi telefon, požehnal oběma rychlé dual-core čip a zcela postrádají bloatware, aby vás od těší jeho hrubé síly, ale je těžké popřít, že by bylo ještě lepší se některé drobivý Perník zálivky. Pokud máte pocit, že stejným způsobem, pak se k nám na oslavu nějaké radostné zprávy - T-Mobile tweety, že Android 2.3, který přichází do G2x "brzy". Dopravce je oficiální Twitter feed dodává, že Perník byl již testován na zařízení ještě před startem, ale bohužel není jídlo na potenciálně vážný stav - jsme jednání (a zjistili při testování), že G2x nemůže vlastně je quad-band GSM telefon, a my jsme potíže s odemčené verze pro připojení k AT & T 3G sítě. Jsme v současné době čeká na projednání, a dáme vám vědět, co slyšíme.

T-Mobile G2x dostat perníku 'dřív, než byste čekali,' nesmí být quad-band telefon původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 18:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TmoNews | zdroje T-Mobile (Twitter, 1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat