pondělí 25. dubna 2011

Lenovo 7-palcový voštinová tableta přichází 4. čtvrtletí podle unikly PDF, Le OS genetiky v závěsu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:
Hot na paty včerejší unikly 10,1-palcový tablet ThinkPad přichází další šťavnaté sousto o další připravované zařízení z Lenovo. To je můj další zprávy, že v PC-výrobce má 7-palcový voštinová-vybavené břidlice v potrubí sportovní vysokém rozlišení 1280 x 800 displej a ARM dual-core procesor. Snímky také ukazují na přítomnost "rodině Lenovo UI", což s největší pravděpodobností znamená, Le OS . Verze je údajně plánován (fuj) za 4. čtvrtletí, ale vzhledem k přítomnosti zástupný obrázek, a skutečnost, že tyto snímky jsou alespoň měsíc starý, většina z tohoto se mohou měnit. Přesto doufáme, že Lenovo má čas, aby si věci do pořádku s jeho voštinová úpravy, protože jeho malé rozlišení detailů, které dělají rozdíl v narůstající moři screen-přístrojům.

Lenovo 7-palcový voštinová tableta přichází 4. čtvrtletí podle unikly PDF, Le OS genetiky v závěsu původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje To je můj další | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat