pondělí 25. dubna 2011

Olympus ještě milující E-series DSLRs, ale škádlí nový Micro Four Thirds čoček zmást

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/olympus-still-loving-e-series-dslrs-but-teases-new-micro-four/:
Micro Four Thirds tvarový faktor může být přesvědčivé volbou pro ty, kteří hledají přenosnost s dostupnými cenami a pozoruhodné kvality, ale není pochyb o tom, že mnozí lidé jsou stále loajální ke konvenční DSLRs. Pokud jste jeden takový Olympus fanoušek, který má obavy o osud větších E-series lineup, Nezoufejte: Akira Watanabe, vedoucí vývoje výrobku, ujistil, že PCPOP E-modely řady 'jedinečné funkce jsou zde k pobytu, i když jeho Tým je stále přemýšlel nad myšlenkou nahradit rozpočtu triple-místné linky (jako E-620 ) s PEN série, jak navrhl jeho kolega dříve . Ale přesouvá těžiště zpět na PEN, Watanabe utahoval, že jeho posádka je rozvoj některých MFT čočky k posílení portfolia, i když trochu jiný než je odhalen, že tyto budou obstarávat uživatelé, kteří mají specifické fotografické potřeby. Opravdu velmi zajímavý - možná některé rybí oko a náklon-shift láska?

Olympus ještě milující E-series DSLRs, ale škádlí nový Micro Four Thirds čočky zmást původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 19:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje PCPOP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat