pondělí 25. dubna 2011

PSN dolů kvůli "vnějšímu vniknutí," žádné zprávy o opravu, kreditní karty, zabezpečení

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sDeftyekdJ4/playstation-network-still-down-due-to-external-intrusion.ars:

Více než 72 hodin poté, co nejprve šel dolů, PlayStation Network je stále offline, otravné milióny věrných zákazníků PlayStation 3, kteří nemohou hrát své hry po síti. Č. Portal 2 co-op, bez Mortal Kombat zápasy, žádný domov. Vaše PlayStation 3 je offline. V aktualizaci přes víkend, Sony Patrick Seybold potvrdil, že výpadek je způsoben na jednu nebo více hackeři útočit na systém. Zde je úplný přehled .

Vnějšímu vniknutí do našeho systému ovlivnila naše služby PlayStation Network a Qriocity služby. Za účelem provedení důkladné vyšetřování a ověřit hladký a bezpečný provoz naší sítě služeb do budoucna, jsme vypnuli PlayStation Network a Qriocity služby na večer středu 20.dubnu. Poskytování kvalitní zábavy služeb našim zákazníkům a partnerům je naší nejvyšší prioritou. Děláme vše, co můžeme vyřešit tuto situaci rychle a my ještě jednou děkujeme za vaši trpělivost. Budeme pokračovat v aktualizaci, kterou rychle, jak jsme další informace sdílet.

Dobrou zprávou? Hry lze stále aktualizovat! Jsem v procesu instalace tří různých aktualizace pro hru, že to není ještě. Jak vidíte, já jsem všechno o pohledu na světlé straně těchto situací.

Zdá se také, že tento výpadek způsobila Sony, posílit bezpečnost. "Naše úsilí o vyřešení této záležitosti zahrnovat re-stavba našeho systému k dalšímu posílení naší síťové infrastruktury," napsal v Seybold další aktualizaci . "I když tento úkol je čas-náročná, rozhodli jsme se, že stálo za dobu nutnou k poskytnutí systém s dodatečnou jistotu."

To je všechno v pořádku, ale systém byl dole za dny, Sony potvrdila, že je pod zákeřnými útoky, a PlayStation Network má přístup k mým karty kreditní. Nebylo by skvělé vědět, jestli tyto informace jsou v bezpečí? To by také bylo hezké, kdyby jsme měli nějaký odhadovaný termín, kdy o tom, kdy budeme moci hrát naše online hry znovu. Ano, PlayStation Network je služba zdarma, ale ukázal, že se jeví jako výmluva. Hráči čekají, aby mohli hrát své hry online, a to zejména na víkend, jsou povinni být naštvaný. To není jen případ dostat to, co si zaplatí.

Naprostý nedostatek transparentnosti je odírání. Budeme mít možnost hrát on-line brzy? Musíme zrušit naši kreditní karty? Odpovědi na tyto otázky by bylo báječné.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat