pondělí 25. dubna 2011

Acer řekl, aby byl za použití LG Shuriken zobrazení v nadcházejících notebooku - méně bezel, méně tloušťka, další úžasné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/acer-said-to-be-using-lg-shuriken-display-in-upcoming-laptop/:
Kašpar kluci a holky na DigiTimes se k nakousnutí nové pověst začít náš týden pryč s ránou. LG moderní displej, daboval Shuriken, je zřejmě byl přijat do zaměstnání v společnosti Acer boji proti bezvýznamnost . Tchajwanské společnosti bude údajně použít v nadcházející 14,1-palcový notebook, ale tady je kicker: fyzická velikost notebooku nebude větší než 13,3-palcový model. To proto, že Shuriken panel bude vyžadovat méně bezel (8 mm místo 12 mm) a menší tloušťka, hubnutí samo o sobě na pouhých 4 mm. LG již 12,5-palcový Xnote P210 , který se zdá být využívající podobné technologie, takže to není úsek věřit společnosti válka rámů zvýšilo na 14-palcové velikosti třídy. Acer se očekává, že zahájí tento nový notebook již příští měsíc, i když náklady na displejů Shuriken je uváděn jako důvod, proč nebyla přijata ještě ve větší míře, což znamená, že cena eventuální produkt bude téměř stejně poutavý jako jeho vzhled.

Acer řekl, aby byl za použití LG Shuriken zobrazení v nadcházejících notebooku - méně bezel, méně tloušťka, další úžasné původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 06:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigiTimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat