pondělí 25. dubna 2011

SpaceX Elon Musk říká, že vyšle do vesmíru člověka za tři roky, Mars v příštích dvou desetiletích

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Elon Musk , nikdy nebyla jeden z plachý dělat odvážné předpovědi , což je důvod, proč nejsme překvapeni, když slyším, že on má velké naděje pro budoucnost cestování vesmírem. V nedávném rozhovoru s Wall Street Journal, SpaceX zakladatel řekl, že jeho společnost bude "pravděpodobně" vyslat člověka do vesmíru v příštích třech letech, v naději, že posílání cestujících na Mars během příštích deseti až 20 letech. Začátkem tohoto měsíce, Musk společnost představila plány na "svět je nejsilnější rakety," Falcon těžký , jen několik týdnů dříve, než obdrží 75.000.000 dolarů z NASA pomoci urychlit rozvoj svých obchodních spaceflight projekty. Pižmo, jak se zdá, blíží se tyto projekty s téměř posvátnou smysl pro povinnost. "Budoucnosti, kdy lidstvo je tam venku zkoumání hvězd je neuvěřitelně vzrušující budoucnost, a inspirativní," vysvětloval, "a to je to, co se snažíme pomoci, aby se stalo." Hlava na minulé přestávce pro zobrazení v plné interview (místo diskuse začíná kolem 13:00 značky).

Pokračovat ve čtení SpaceX Elon Musk říká, že vyšle do vesmíru člověka za tři roky, Mars v příštích dvou desetiletích

SpaceX Elon Musk říká, že vyšle do vesmíru člověka za tři roky, Mars v příštích dvou desetiletích původně objevila na Engadget na po. 25.dubna 2011 13:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AFP (PhysOrg) | zdroje WSJ | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat