sobota 9. dubna 2011

Testovaných osob s elektrodou implantáty použít ovládání mysli pohyb kurzoru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/test-subjects-with-electrode-implants-use-mind-control-to-move-a/:
Jak trippy jako mysl-kontrola stále zdá se nám, že jsme již viděli, že vše od realizován v invalidním vozíku , aby drahý her ( a řízení motorových vozidel! ) sluchátka. Ale problém je, že míra aktivity mozku mimo lebku - víte, co jsme vyvinuli, aby chránila kalné nepřístojnosti v našich myslích od zvědavých EEG senzory.

Nyní však tým Washington University výzkumníků se zdá, že se stal na více efektivní - i když, invazivní - přístup. Výzkumníci dostali někteří odvážní jedinci pohybovat kurzorem myši implantací elektrody obsahující plastové podložky pod jejich lebky, s čidly sedí na povrchu mozku. Že, jak říkají, jim umožní přístup k více říkat, vysokofrekvenční vlny, které říkají mnohem více o poznávací záměry. Na konci, předměty pohyboval kurzor na myšlení jednoho z těchto zvuků: "ee", "ach", "oo" a ". Eh" Brain-rozhraní počítače není nová, samozřejmě, ale vědci tvrdí, že subjektů s elektrodou zasadí měl větší úspěch než lidé nosí elektrodu-studded EEG čepice, která by mohla přeložit do méně frustrace pro osoby s těžkým zdravotním postižením.

Testovaných osob s elektrodou implantáty použít ovládání mysli pohyb kurzoru původně objevila na Engadget na Pá. 08.04.2011 21:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | zdroje Časopis neuronových inženýrství | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat