sobota 9. dubna 2011

Sprint Společný centů značka spadá do pohovky polštáře, nahrazuje Virgin Mobile Talk Nad

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprints-common-cents-brand-falls-into-the-sofa-cushions-replac/:
Sprint Společný centů značka spadá do pohovky polštáře, nahrazuje Virgin Mobile Talk Nad
To byl nějaký ... zvědavý načasování. 6. května loňského roku Sprint je nový kluk hračka Virgin Mobile oznámil Talk Za předplacené plánu. Potom, jen o týden později, Sprint zahájila své vlastní, samostatné předplacené plán, společný centů . Diskuse nad začal na 25 dolarů měsíčně za 300 minut, zatímco společný centů byl 0,07 dolary za minutu, vše bezkontaktně. Poslední z těchto dvou je nyní umírá pryč, nikdy na lov navzdory tomu, co musí být řečeno, je poměrně chytlavý název. Je to uživatelé jsou koncentrovaní do Panny payLo režimu, zatímco Za Talk převezme kiosků a marketingové cesty v současné době obsazena společného centů. Tam, s hadrem-tag skupiny featurephones a datových plánů, bude pokračovat v boji proti zlu TracFone říše.

Sprint Společný centů značka spadá do pohovky polštáře, nahrazuje Virgin Mobile Talk Kromě původně objevila na Engadget na So. 09.04.2011 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FierceWireless | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat