sobota 9. dubna 2011

Sprint radarové zobrazovací systém peeps uvnitř stěn, podlah zjistit bomby, vyprávět příběh-srdce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
V roce 2005, jsme referovali o něco volal Prism 200 , který dovolil, aby jeho držitel v podstatě vidět, co lidé dělají na druhé straně zdi. Od té doby jsme se viděli spoustu zařízení, které se mohou pochlubit stejné nároky , ale to nebylo až do nedávné doby, že tvůrci Prism 200 vytvořili zařízení, které může skutečně vidět uvnitř těchto stěn. Hledáte něco jako stará punč hodiny škola, Cambridge Consultants ' Sprint ve-zdi radaru zobrazovací systém nabízí 3D vizualizace položek vložených do stěn, podlah, a dokonce i stropy. Tam, kde je stávající X-ray systémy vyžadují přístup na obou stranách zdi, Sprint radar nastavení umožňuje uživatelům, aby viděli, co se děje uvnitř, aniž by dvojí přístup. Jak jste si možná představit, Cambridge tlačí tuto věc jako bezpečnostní nástroj, který umožňuje detekci bomb, drogy, mrtvá těla - víte, obvyklé věci špatný člověk. Sprint je v současné době prochází testováním. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sprint radarové zobrazovací systém peeps uvnitř stěn, podlah zjistit bomby, vyprávět příběh-srdce

Sprint radarové zobrazovací systém peeps uvnitř stěn, podlah zjistit bomby, vyprávět příběh-srdce původně objevila na Engadget na so. 09.04.2011 13:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cambridge Consultants | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat