sobota 9. dubna 2011

Stáhnout DARPA sub-lov sim, pomáhají vychovávat své ACTUV automat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/download-darpas-sub-hunting-sim-help-train-its-actuv-automaton/:
DARPA vyžívá v celé záležitosti obrany drones, a to je žádný cizinec pro využití moudrost mas přispět k rozvoji zítřejší vojenskou techniku. Agentury nejnovější program jít crowdsourcing trasa je jeho anti-podmořské válčení Kontinuální Trail bezpilotní plavidlo (ACTUV), a chce vám pomoci vyvinout software, který budete ovládat věc. DARPA půjčil trochu Sonalysts simulace bojového nebezpečných vodách hru vytvořit ACTUV Taktika simulátor, kde se hráči plnit mise pro sledování cíle sub při procházení kolem oceánu komerční provoz. Rádoby kapitáni pak mohou zvolit, aby předložily své strategie a herní data na DARPA pro použití v pozvedne autonomní seabot strategickou ponorku pronásledování software. Hit zdroj odkaz na stažení zdarma a ponořit se do sub-lovecké akce.

Stáhnout DARPA sub-lov sim, pomáhají vychovávat své ACTUV automatu původně objevila na Engadget na pá. 08.04.2011 23:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje DARPA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat