sobota 9. dubna 2011

BlackBerry Orlando uniká: pozdravit dotykový Křivka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/blackberry-orlando-leaks-out-say-hello-to-the-touchscreen-curve/:
Jako kdyby jsme potřebovali víc příznaků, kde Research in Motion míří z hlediska jeho zařízení 2011 linky, jsme právě chytil vítr ještě další dotykový-vybaveny Berry. BlackBerry "Orlando" je domnělý být variace křivky s dotykovou schopností, již popsal jako mini Bold Touch . To samozřejmě vyvolává otázku, proč právě RIM má tolik různých plánovaných zařízení, zvláště když spec rozdíly jsou tak malé. Přejeme společnost by se odchylují od tohoto přístupu je spoléhal na několik let, ale zdá se být více zaměřena na svém tabletu strategie, než je na tlačí obálku s mobilními telefony. Navíc, to mohlo znamenat, že BB6 může být lepení nějakou dobu a že RIM chce svým uživatelům dostat aklimatizovaný, nebo možná, že to může trvat trochu déle, než si myslíme, že pro QNX dostaly až od scénáře .

BlackBerry Orlando uniká: pozdravit dotykový Křivka původně objevila na Engadget na pá. 8.04.2011 21:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje N4BB | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat