sobota 9. dubna 2011

Google Android Preps pro firemní rozhovor, přidává nové šifrování a bezpečnostní opatření

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/google-preps-android-for-its-corporate-interview-adds-new-encry/:
S více než 300.000 přístrojů aktivuje denně, Android 's jasně na plné obrátky z hlediska spotřebitele, ale podobně jako známý Cheez-to kolo, někteří by argumentovali, že operační systém není zcela dostatečně zralý pro nestoudného podnikové použití. Být korporace sám, El GOOG to samozřejmě byly namáhavě nepřetržitě měnit to, a to je při tři hlavní kroky dnes. Aktualizovanou verzi Google Apps zařízení politika umožňuje zaměstnancům zajistit ztracené nebo odcizené Android 2.2 + přístroji jeho umístění na mapě, zvonění zařízení a resetování zařízení PIN nebo hesla na dálku i přes nové webové stránky Moje zařízení. Kromě toho, Apps správci mají nyní možnost v ovládacím panelu "šifrování dat na zařízení", který bude nyní obsahovat vyžaduje šifrované úložiště na tabletách Android 3.0. Konečně, Google Apps vyhledávání funguje jako druh vnitřního Blackbook, což umožňuje uživatelům snadno prosít přes kolegy a kontakt s nimi prostřednictvím té či oné podobě. Takže ... najal?

Google Android Preps pro firemní rozhovor, přidává nové šifrování a bezpečnostní opatření původně objevila na Engadget na so. 09.04.2011 02:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tazatel , Google Apps (1) , (2) | zdroje Oficiální blog Google Enterprise | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat