sobota 9. dubna 2011

Aurasma je AR iPhone app se obrátit každodenních předmětů do multimediální spouští

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/aurasmas-ar-iphone-app-to-turn-everyday-objects-into-multimedia/:
Viděli jsme rozšířená realita udělal to, co vypadá jako milion různých způsobů, ale my jsme nikdy neviděli, jako je tento. New York Times středu na připravované iPhone app nazývá Aurasma, která má moc proměnit inkoust-a-tištěné publikace do interaktivních minová pole. Aurasma, koncipovaný firmou podnikového softwaru Autonomy, používá zmenšená verze výbavy je rozpoznávání vzor IDOL identifikovat obrázky uložené v obrovské databázi, a pak převede tyto obrázky do související video. Bohužel, první vydání aplikace, která je naplánována pro někdy příští měsíc, přichází v podobě AR reklama / hra pro neidentifikované nadcházející film, a zakladatel firmy se jeví být pevně zaměřen na technologii jeho marketingový potenciál. Žádné slovo přesto na tom, kdy nebo zda můžeme očekávat, že naši New York Times přijít k životu, jak je vidět ve videu na zdroje odkaz níže, ale pokud je to budoucnost rozšířené reality, počet nás dovnitř

Aurasma je AR iPhone app, jak proměnit každodenní předměty do multimediální spouští původně objevila na Engadget na so. 09.04.2011 01:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat