sobota 9. dubna 2011

Americkým ministerstvem spravedlnosti schvaluje Google akvizici ZDP, ale ne bez ujednání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/us-doj-approves-googles-acquisition-of-ita-but-not-without-sti/:
Vláda Spojených států může být rozpuštěna zítra, ale je to určitě brát péči o finální kus práce před odchodem do vypnutí: tento. Pokud budete vzpomínám, Google oznámil svůj záměr získat ZDP za $ 700 milión v červenci loňského roku, a jak jsme plavba do začátku letní sezony Ameriky cestovat, všechny signály jsou jít. Dnes, americké ministerstvo spravedlnosti schválen Google Žádost o pohyb vpřed se koupit, ale spíše než mít celou cestu hledání trh pod svá křídla, El GOOG to bude muset udělat povrchní znalost ústupky s cílem získat správné podpisy. Pro začátek, bude hledat monolit umožňují ITA stávající smlouvy s klienty o prodloužení do roku 2016, a to nechám stávající i nové zákazníky licence ZDP je QPX software na "spravedlivých, přiměřených a non-diskriminační podmínky." Nikdo říká, kdy se integrace bude kompletní (nebo se spustí, když na to přijde), ale my jsme zoufale dočkat, aby viděli, jak kajaku a Bing Cestování reagovat po tomto zahajuje v vážný. Síla k hledajícím, jak to bylo.

Americkým ministerstvem spravedlnosti schvaluje Google akvizici ZDP, ale ne bez ustanovení původně objevila na Engadget na Pá. 08.04.2011 17:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PCMag | zdroje Oficiální Google Blog , Ministerstvo spravedlnosti USA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat