čtvrtek 7. dubna 2011

Oscium je iMSO-104 otáček IPAD, iPhone do smíšených signálů osciloskopy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
Viděli jsme osciloskopy repurposed jako hodiny a MAME stroje , ale téměř nikdy vidět kyvadla houpačka v opačném směru. IMSO-104, ovšem ve skutečnosti promění váš IPAD, iPhone, nebo IPAD dotek do osciloskopu displej. Použití Cypress Semiconductor systém na čipu, iMSO-104 touts 5MHz pásma a jak hodně jako 12 megasamples za sekundu, a připojí k přístroji prostřednictvím příslušného konektoru - podle svého tvůrce, je to také svět je nejmenší a Nejvíce přenosné osciloskop. To je všechno v pořádku, ale to, co opravdu chceme vědět, je, to podporuje Tennis pro dva ? IMSO-104 je nyní k dispozici pro pre-order za $ 300, ale pokud jste svědění vidět věci v akci, můžete si stáhnout odpovídající app dnes a dát mu zkušební jízdu. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Oscium je iMSO-104 otáček IPAD, iPhone do smíšených signálů osciloskopy

Oscium je iMSO-104 otáček IPAD, iPhone do smíšených signálů osciloskopy původně objevila na Engadget na čt. 07.4.2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cypress Semiconductor , Oscium | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat