čtvrtek 7. dubna 2011

Nexus S s AT & T pásma budou k dispozici v bílé barvě za $ 600, v čele se Fido a Rogers

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/nexus-s-with-atandt-bands-available-in-white-for-600-headed-to-f/:
Je to už dlouho v příchodu, ale vypadá to, že Google a Samsung dítě lásky, Nexus S - oblíbené kolem těchto částí - je konečně k dispozici s AT & MHz 3G T 850 a 1900 kapel z on-line prodejce Negri Elektronika, za $ 600 v váš výběr černé nebo bílé. Není to poprvé, co jsme viděli nepolapitelný Samsung GT-I9020A ve volné přírodě: to už se objevily jak v rukou FCC a na internetových stránkách Bluetooth SIG . Také jsme viděli obrázky Nexus S s bílým kryt baterie dříve. A tady je víc: už jsme věděli AWS verze Nexus S přichází do Kanady přes Mobilicity , ale podle MobileSyrup, budete brzy moci vyzvednout Nexus S na Fido a Rogers za C 500 dolarů smlouvy-free nebo C 100 dolarů za tříletý závazek, a tito dva dopravci používají stejný 3G frekvencích jako AT & T v USA. Takže, až budeme slyšet něco oficiálního od Samsungu nebo Google, hit naše nepřeberné zdroje níže uvedené odkazy.

Nexus S s AT & T pásma budou k dispozici v bílé barvě za $ 600, v čele se Fido a Rogers původně objevila na Engadget na čt. 07.4.2011 03:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Centrální | zdroje Negri elektronika (bílá) , (černá) , Samsung , MobileSyrup | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat