čtvrtek 7. dubna 2011

Toshiba Camileo intra P100 a B10 kapesní videokamery, bloudí od pokusil-a-pravdivý pistolové rukojeti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/toshiba-intros-camileo-p100-and-b10-pocket-camcorders-strays-fr/:

Období přicházejí a odcházejí, ale Toshiba 's řadou Camileo kapsy videokamery mají tendenci vypadat stejně, s jejich pistolí úchyty a flip-out obrazovek. Ale teď, Tosh se chystá loď dva nové modely v Evropě, Africe a na Středním východě, a jeden z nich, alespoň se firmy design v jiném směru. B10 Videokamera má čokoládovou tyčinku tvar s front-čelí objektiv - podobně jako Flip videokamery, které odstartovala kapesní kamera craze na prvním místě. B10 střílí na rozlišení Full HD, 16 snímků megapixelové fotografie, má 16x digitální zoom, a bere SDXC karty jak velký jako 64 gigabajtů Preferovat ole 'pistolové rukojeti? P100 se může pochlubit stejným specifikace a přidává 8x optický zoom - stále rarita v kapse levné kamery. Toshiba nemá oznámil ceny přesto, ačkoli dva budou v prodeji někdy v druhém čtvrtletí. Do té doby, podívejte se v tiskové zprávě pro více deets.

Pokračovat ve čtení Toshiba Camileo intra P100 a B10 kapesní videokamery, bloudí od pokusil-a-pravdivý pistolové rukojeti

Toshiba Camileo intra P100 a B10 kapesní videokamery, bloudí od pokusil-a-pravdivý pistolové rukojeti původně objevila na Engadget na čt. 07.04.2011 16:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat