čtvrtek 7. dubna 2011

Disney World Strašidelný dům dostane interaktivní upgrade, digitální strašidel (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/disney-worlds-haunted-mansion-gets-interactive-upgrade-digital/:
To nemusí být tak hrozné, jak Walt Disney World je chodba předsedů , ale téma Florida parku Strašidelný dům zrovna strašidelný upgrade. Jízda na velkolepé finále, které byly předtím umístěny stopování duchy - prostřednictvím polovinu-postříbřené zrcátka - vedle nic netušících návštěvníků, je nyní údajně za použití řady digitálních zrcátka a čidel, aby se věci více interaktivní. Jak protilehlý k jen objevovat vedle cestujících, Disney Ezra, Gus, a Phineas jsou nyní vybaveny ripnout svou hlavu, vyhodit do povětří balón-style, a odeslat ji létání. Jasně, že to zní děsivě, ale je to Disney, stejná společnost, která neviděla noční můra-navozující schopností robotických Obama . Pro podívat na nové popínavé rostliny, nahlédnout video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Disney World Strašidelný dům dostane interaktivní upgrade, digitální strašidel (video)

Disney World Strašidelný dům dostane interaktivní upgrade, digitální strašidel (video) původně objevila na Engadget na St. 06.04.2011 19:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Uvnitř Magic | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat