čtvrtek 7. dubna 2011

Novell Mono nástroje umožňují vytvářet vývojáři. NET aplikace pro zařízení se systémem Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/novells-mono-tools-let-devs-create-net-apps-for-android-device/:
Pokud app vývojáři vzor jít po iPhone první a Android druhý , no, stejně je zřejmě platí i pro lidi, kteří píší software pro kód opice. Novell oznámil, právě Mono pro Android, první sadu nástrojů, které vám vývojáři psát. NET a C # aplikace pro Android telefony a tablet. Novell již umožňuje vývojářům udělat to samé pro Linux, IOS, a Mac OS X a jako vždy, kodéry umožňuje pokračovat v používání aplikace Microsoft Visual Studio 2010 na psaní aplikací - pokud to je testování softwaru jsou zvyklí. Kromě Visual Studio plug-in, dostanete vazby pro domorodce Android API a hlavní Mono runtime. To je nyní k dispozici, začíná na $ 99 pro studenty (minus schopnosti, víte, pošlete hotových aplikací pro Android Market) a 399 dolar pro každého jiný. Již vyvíjí pro iPhone? Dokažte, že vlastníte MonoTouch (v podstatě stejný produkt, pro Novell IOS zařízení) a získat 50 procent z sady nářadí Android.

Pokračovat ve čtení Novell Mono nástroje umožňují vytvářet vývojáři. NET aplikací pro zařízení Android

Novell Mono nástroje umožňují vytvářet vývojáři. NET aplikace pro Android zařízení se původně objevila na Engadget na čt. 07.04.2011 09:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroje Mono pro Android | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat