čtvrtek 7. dubna 2011

Time Warner Cable se Viacom k soudu nad jeho TWCable TV IPAD app; Viacom reaguje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/time-warner-cable-takes-viacom-to-court-over-its-twcable-tv-ipad/:
Zatímco tam je již hodně mluví o tom, zda nebo ne Time Warner má právo zahrnout kanály kabelových kanálů vysílá v novém TWCable TV app , kromě společnosti dobrovolné odstranění několika sítí, tam bylo velmi málo akce až do teď. Time Warner Cable oznámila dnes odpoledne, že podal žádost ve Spojených státech okresní soud pro jižní obvod New Yorku pro určovací rozsudek týkající se Viacom kabelových sítí. Time Warner si nadále udržuje přepravy dohody jí dávají právo na to, aby účastníci přístup na libovolné obrazovce v jejich domově, ne jen TV a je zřejmě připraven dokázat, že u soudu - nebo alespoň drive Viacom, Discovery, Fox a další si stěžují sítě na příznivější jednání. App přidáno dalších sedm kanálů dneska , zatímco budeme čekat na stranu Viacom příběhu se můžete podívat na tiskovou zprávu po přestávce nebo Time Warner oficiální blog pochopit jeho postoj v plné výši.

Aktualizace: Viacom reagoval slovy Time Warner "bezostyšně popadl práva, že jejich konkurenti sjednala v dobré víře, aby získali" nutit to, aby podat žalobu na jeho vlastní. Rukavice jsou oficiálně off - zkontrolovat celý text po přestávce, nebo ve formátu PDF Verizon stěžovat spojený dole.

Pokračovat ve čtení Time Warner Cable se Viacom k soudu nad jeho TWCable TV IPAD app; Viacom reaguje

Time Warner Cable se Viacom k soudu nad jeho TWCable TV IPAD app; Viacom reaguje původně objevila na Engadget na Čt. 07.04.2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TWCableUntangled , Verizon stížnost (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat