čtvrtek 7. dubna 2011

Společnost Microsoft vydává Bing vyhledávání app ušitý na míru IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Jste hledání Bing IOS app není tak tablet-nejlepší, protože by to mohlo být? Microsoft Zdá se, že s vámi souhlasím, protože je to právě vydala novou verzi Bing navržen tak, aby co nejvíce z IPAD prostornější rozměrů. Pracuje s oběma generacemi tablet, i když IOS 4,2 je nutné, a přináší arzenál dobroty pokoušet uživatelů tak, aby to zkusit. Trendy plocha bude sloužit až top-hledal položek na Bing, oddaný film-a-trailer hledání sekci pomůže, aby vaše rozhodnutí, která matiné trochu jednodušší, a několik map názory, objasní vám turn-by-turn "směry a reálné -čas průjezdu info. Existují dokonce i počasí až na pět měst přes MSN počasí, a pokud z jakéhokoli důvodu nenajdete na dotek-centrické rozhraní podle vašich představ, je tu Bing Hlasové vyhledávání volba stejně. Všechny zdarma. Na IPAD. Chlapec, který musí modřina některé ega se v Redmondu. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft Bing vyhledávání úniků app ušitý na míru IPAD

Společnost Microsoft vydává Bing vyhledávání app ušitý na míru IPAD původně objevila na Engadget na čt. 07.4.2011 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat