čtvrtek 7. dubna 2011

Android šéf Andy Rubin řeší open source výčitky svědomí, když říká, voštinová není 'jedna velikost pro všechny'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/android-chief-andy-rubin-tackles-open-source-qualms-head-on-say/:
Google dostal hodně ostré kritiky za neposkytnutí Android 3.0 zdrojový kód , a mnohem víc, když Businessweek zdroje tvrdily, že společnost zrušil své otevřený postoj k diktovat z trůnu , ale dnes muže, který údajně sedí na královské sídlo říká, že to není 't tak. Andy Rubin, muž zodpovědný za Android, říká, že "neexistují žádné lock-pády nebo omezení vůči přizpůsobení uživatelských rozhraní", ani "jakékoli snahy o standardizaci platformy v rámci jedné chipset architektury", jak často se říkalo dříve, a že když voštinová je konečně připravena pro mobilní telefony , Google skutečně uvolnit její zdrojový kód. Celkově lze říci, on tvrdí, že Android je postoj, pokud jde o open source se nezměnil od prvního dne - což je příjemné pro ty, kteří by se chtěli věřit, že Google je stále držet své motto - ale to není pravděpodobné, že uklidnit společnosti vystřihnout ze smyčky jednoduše proto, že nebyli součástí inovátor klubu. Pokud Google metody budou snižovat roztříštěnost , i když, kdo jsme se soudit?

[Díky všem, kdo poslal to v]

Android šéf Andy Rubin řeší open source výčitky svědomí, když říká, voštinová není 'jedna velikost pro všechny' původně objevila na Engadget na st. 06.04.2011 22:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat