středa 6. dubna 2011

HTC Pyramida na zahájení 12. dubna pod názvem HTC Sensation?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/htc-pyramid-to-launch-on-april-12th-under-the-name-of-htc-sensat/:
Když HTC rozšířené pozvání ven způsob, jak přijít " podívat, co bude dál "12. dubna v Londýně, spousta z vás už hádat, že jeho dlouho-rumored 1.2GHz pyramida zařízení by využít této příležitosti, aby se jeho debut.Now Pocket-cupanina zřejmě potvrdil těch tušení, s slovo od zasvěcených tvrdit nový Android smartphone je start pro tento den a také dodal, že jeho jméno bude maloobchodní HTC Sensation. HTC již uplatnil nárok na ochrannou známku , že tandem slov, která půjčuje další špetka spolehlivost tohoto zjevení. Upřímně řečeno, pokud všechny mocné, EVO 3D -emulující specifikace jsme jednání o tomto zařízení, se ukáže jako pravdivá, nám je to jedno, pokud to vyžaduje HTC Meloun. Skutečná dostupnost v obchodech se říká, že lze očekávat "v nadcházejících měsících", takže trochu víc čekat třeba udělat, co se stane 12. dubna. Inu, oni říkají dobré věci přicházejí k těm, kteří počkat.

HTC Pyramida na zahájení 12. dubna pod názvem HTC Sensation? původně objevila na Engadget na st. 06.4.2011 06:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pocket-cupanina | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat