středa 6. dubna 2011

HP klávesnice-méně webOS telefon a Verizon před 3 unikly?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/hps-keyboard-less-webos-phone-and-verizon-pre-3-leaked/:
Naši dobří přátelé přes u PreCentral právě obdržel pár šťavnatých naběračky, i pro tuto denní dobu. Podle jejich osvědčených sázkař, co jsme při pohledu na tu je nadcházející webOS telefon sans klávesnice - první pro Rubinsteinovy ​​posádky, jak mnozí z vás si možná již víte. I když tam není moc detailů, aby šel s tímto pic, zdá se, že to tady břidlice je jen nepatrně větší než před 3, a to místečko nad obrazovkou by mohl být buď front-čelí kamery nebo pouze na fotobuňku. Následující logiku PreCentral, mohlo by to být velmi dobře Stingray, že se objevil v seznamu codenames již v listopadu - podobně velkých před 3 Mantaray, zatímco menší Veer na Broadwayi, takže Stingray a Windsor nevyužitá. Ale samozřejmě, neměli bychom místo našich sázek zatím v této fázi.

Když už mluvíme o Pre 3, stejný sázkař také poslal v spyshot řečeného telefon připojen k Verizon. Zatímco my již víme , že tento jezdec balení i CDMA a GSM radioes, toto je vlastně první prototyp viděný běh na bývalé. Bohužel, tajemné tipovací je opět pevně držet pysk o tomto úniku. Obrázek po přestávce.

Pokračovat ve čtení HP klávesnice-méně webOS telefon a Verizon před unikly 3?

HP klávesnice-méně webOS telefon a Verizon před 3 unikly? původně objevila na Engadget na st. 06.4.2011 02:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PreCentral (klávesnice-méně telefon) , (před 3 na Verizon) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat