středa 6. dubna 2011

Samsung 3D TV zážitek je stále levnější: dva párů brýlí zabalené v, $ 50 za doplňky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsungs-3d-tv-experience-is-getting-cheaper-2/:
Jak bitva mezi aktivními a pasivními 3D brýle zobrazovací technologie ohřívá, má Samsung reagovala tím, že oznámí svůj nejlevnější pár aktivních závěrky 3D brýlí bude stát $ 50 (dříve $ 130) začátek 1. května. Navíc, všechny jeho 3D-schopné 2011 HDTV přijde se dvěma páry brýlí zabalené v, pokud je způsobilý pro nákup Megamind / Shrek startovací balíček, který už je s nimi. Tento krok přichází jen jako FPR-založené displeje od LG , VIZIO , Toshiba a Philips hit na trhu. LG specificky zaměřené na cenu brýlí jako prodejní místo přes Samsung se v posledních reklamy, která běžela těžce celé NCAA turnaj (vestavěné po přestávce.) LG se nabíjí 10 dolarů za pár jeho RealD-kompatibilní brýle kino 3D, zatímco VIZIO se páry na svých webových stránkách za $ 29,99 nebo dva za 44,99 dolarů.

Levné brýle Samsung je SSG-model s 3,1 tisíc gigabajt vyměnitelná baterie na snímku nahoře a zároveň slibuje nové, lehčí Silhouette-navržený SSG-3700GR brýle budou také levnější, žádná nová cena zatím nebyla oznámena. 62% snížení ceny není nic kýchat na, ale vypadá to, že zákazníci budou i nadále muset koupit do 3D - a to aktivní brýle porazil pasivní na kvalitu obrazu a úhel pohledu, jako se píše v tiskové zprávě (po přestávce) - - s cílem urychlit prodej nových televizorů.

Pokračovat ve čtení Samsung 3D TV zážitek je stále levnější: dva párů brýlí zabalené v, $ 50 za doplňky

Samsung 3D TV zážitek je stále levnější: dva párů brýlí zabalené v, 50 dolarů za bonusy původně objevila na Engadget na st. 06.04.2011 11:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat