středa 6. dubna 2011

Keyport lodích Mini-LED, nabízí snímek ve čtyřech nových odstínů splendiferous

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/keyport-ships-mini-led-offers-slide-in-four-splendiferous-new-h/:
To není mysli-ohýbání koncept, ale Keyport snímku řeší problém, že příliš mnoho lidí má. Zjednodušeně řečeno, tento multi-key nástroj umožňuje uživatelům ukládat obou klíčových otisky a digitálních souborů v jediném zařízení, a pro ty, kteří v honbě za něco, aby odpovídaly jejich svátečních ... dobře, podívejte se žádná další. Outfit právě představila čtveřice nových barev Prezentace: Kovová, Zircon zlato, měď a Champagne. Startér svazky jsou ještě uvedeny na 79 dolarů, a pokud si myslíte, že oblečení je CEO, tam je "mnohem více na obzoru." Víš, stejně jako původní dodávky svých 10 dolarů Mini-LED , který byl také odhalil dnes. Poklepáním na tento zdroj odkaz pokud jste překypující radost (a my víme, že jsi).

Pokračovat ve čtení Keyport lodích Mini-LED, nabízí snímek ve čtyřech nových odstínů splendiferous

Keyport lodích Mini-LED, nabízí snímek ve čtyřech nových odstínů splendiferous původně objevila na Engadget na út. 5.04.2011 20:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MyKeyport | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat