středa 6. dubna 2011

Motorola NYXboard povrchy z mrtvých, XBMC regeneruje ji

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/motorola-nyxboard-surfaces-from-the-dead-xbmc-reclaims-it/:
Před sedmi měsíci, Motorola představila dvojí-stranný, QWERTY-obtěžkaný TV dálkové ovládání: NYXboard . To byl nikdy slyšen od znovu. Dnes jsme se dozvěděli, proč - open-source komunitě bude prodávat verze přepracovaný speciálně pro ovládání vašeho XBMC plošinu. Lidé za Xbox Media Center nám říkají, že ve skutečnosti mluvili Motorola z svazkování dálkového s set-top-boxů ve prospěch jejich ohavný plán, což znamená, že si budete moci koupit IR a RF dálkové ovládání, které nativně podporuje XBMC pro penny za 60 dolarů letos v červnu.

Zatímco my nemáme žádné skutečné fotky z jednotky docela zatím - právě činí vidíte nahoře a dole - vývojáři říkají, že to bude fungovat se zařízeními na Mac, Windows, Linux a originální Apple TV na první den, a bude skutečně vypnout straně dálkové ovládání, které je lícem dolů, aby se zabránilo náhodnému vstupy. Zjistíte, že NYXboard se na pre-order nyní na našem zdrojový odkaz, přičemž první dodávky plánován na přibližně v červnu 27th. Pak znovu, možná budete chtít počkat, jak jsme řekli, že jsou více překvapení: druhá verze, která může ovládat Apple TV 2 , a tajný způsob, který by umožnil dálkový ovladač k ovládání centrum domácí zábavy bez otravné line -of-sight infračervené . Nejlepší podle plánů a celá ta ... ale zní to, jako je Logitech Harmony mohou konečně získat nějaké soutěže.

Motorola NYXboard povrchy z mrtvých, XBMC regeneruje se původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 19:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Testováno | zdroje Osm puls |

Žádné komentáře:

Okomentovat