středa 6. dubna 2011

Mozilla hanbou vývojářům seznamu pomalého plnění Firefox Add-on

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/mozilla-shames-developers-with-list-of-slow-performing-firefox-a/:
Víme, jak se musí cítit Mozilla. To tráví každou bdělou hodinu laděním a zdokonalování Firefox na eek tak moc výkon jak je to možné, jen aby viděl to všechno zničené mizerná Add-on, které váží prohlížeč dolů jako blok cementu. Je to zřejmě nyní dost, nicméně, a šel tak daleko, že zveřejní seznam, který vystavuje nejhorší delikventy. Jak tohoto psaní, dva největší vleče na prohlížeč zdaleka se překladatelem FoxLingo / slovník a Firebug vývojářský nástroj add-on, které podle Mozilly, aby každý prohlížeč 74 procent pomalejší, než se nastartuje. Tento seznam je jen součástí širší zásah proti nízkým výkonem Add-ons. Mozilla říká, že je to také o zavedení automatizovaného testování výkonu 100 nejlepších "Add-on ve své galerii, a že to začne oslovit přímo vývojáři se je přimět k zlepšení výkonu (a dokonce poskytnout jim některé nové nástroje, které pomáhají ven). Hit se na níže uvedený odkaz a uvidíte, jak některé z vašich oblíbených Add-on fronty.

Mozilla hanbou vývojářům seznamu pomalého plnění Firefox Add-on původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Mozilla , Pomalá Provedení Add-on | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat