středa 6. dubna 2011

Dell Streak 10, aby zahájila v polovině-červen s voštinová, možná změna názvu na stavební práce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Dell Windows 7 Rosemount tablety nemusí dělat to na pláž s vámi letos v létě, ale to neznamená, že společnost nebude mít Android alternativa, když je čas začít používat opalovací krém. Podle Forbes, 10-palcový Android-poháněl břidlice jsme dostali oh-so-rychlý pohled na veletrhu CES by měla být připravena zasáhnout na trhu někde kolem střední-červen, jen trochu později než bychom předtím slyšel . V publikaci také naznačuje, že tablety dosud jen Streak 10 nesmějí ponechat, že přezdívku, když je čas startu, ale bude to zcela určitě bude spuštěn voštinová , i když nejsme jisti, zda to bude držet etapy UI. Ať tak či onak, v létě 2011, je tvarování až bude sezóna včelí plástev, a jsme rádi, že vidí jen to, co každý výrobce se bude dělat, aby se odlišili ve stále-přeplněném prostoru.

Dell Streak 10, aby zahájila v polovině-červen s voštinová, možná změna názvu na stavební práce původně objevila na Engadget na st. 06.04.2011 17:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Forbes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat